OUR STORY

הסיפור שלנו

אודות סיטארה

סיטרה נפתחה בשנת 2004 במתחם סי אנד סאן היוקרתי, הצופה על  נוף מרהיב של קו חוף הים בתל אביב, ממנו שואבת את רוב השראתה לתפריט, ומציעה חוויה קולינרית ברמה בינלאומית המשתלבת עם חווית בילוי איכותית, הנעה בין אווירה אירופאית מוקפדת לאווירה ישראלית ים תיכונית.

 

המסעדה מציעה תפריט בהשראת הים התיכון, בדגש על דגים ופירות ים מובחרים,  המותאם לכל שעה ביום ומורכב מחומרי גלם איכותיים, טריים ומשובחים אשר נבחרו בקפידה: בצהריים, מבחר עסקיות עם ספיישלים , לארוחת הערב על רקע השקיעה, מוצע תפריט מגוון הכולל מנות ראשונות, מנות עיקריות ותפריט סושי איכותי.

 

להשלמת החוויה הקולינרית, מציעה סיטרה יינות משובחים ממרתף היינות האיכותי שלה, עם מבחר מרשים של סוגי יין ושמפניה מהארץ ומרחבי העולם, ושלל קוקטיילים מרעננים. המסעדה משקיפה אל חוף הים וכוללת חלל פנימי מוקפד, אזור לאונג' נפרד, חדר פרטי לאירועים הכולל שירות אישי ובר פרטי ומרפסת חיצונית מול הגלים.